Een week uit het leven van Moira

Maandag
Langzaam ontwaak je uit je slaap. Maandag, saaie dag. Het is net weekend geweest en het regent óók niet. Dat betekent dat je toch écht naar de UB moet. Daar doe je namelijk net zo weinig als thuis. Oh nee, dat is niet waar. Je houdt je digitale sociale leven nog beter bij en ieder half uur moet je wéér koffiedrinken met een van je dispuutsgenoten. Zuuucht. Maar hé, vanavond is ook de bierbingo in TKB. Misschien win je wel weer vingerverf!

Dinsdag
Met verf op je kussen wordt je wakker. Hoe dan? Welke idioot heeft me nu weer onder geschilderd? Ohja, dat was ik zelf na het zoveelste biertje. Ontbijt en lunch laat maar zitten. Ik haal wel sushi. Dan is het tijd om achter de bar te gaan staan. Wanneer het even niet zo druk is, kan je lekker losgaan op de dansvloer. Slettendisco en Stupid hebben duidelijk je voorkeur. Aangezien je nog voor 04:00 klaar bent, is het tijd om naar huis (lees:TKB) te gaan.

Woensdag
Jaaa, eindelijk dispuutsavond! Welk shirt moet ik nu weer aan? De blauwe? Nee, veel te zomers en al die rode wijnvlekken.. De roze dan? Nee, die ruikt nog veel naar bier. Dan maar wéér die zwarte. Zolang het maar niet het lelijke groene vest is. Als je eenmaal bent aangekomen in Van Ouds, maakt het je allemaal niks meer uit. Tijd voor een wit wijntje of doe eigenlijk maar meteen een flesje, om vervolgens weer je voetjes van de vloer te halen in TKB.

Donderdag
Langzaam ontwaak je uit je slaap en blijkt iedereen erg van ‘Pindakaas’ te houden. Daarbij word je ook al ingeschakeld als reddingsteam; er is weer eens een dispuutsgenoot vermist. Uit ervaring weet je dat die wel weer opduikt. Waarschijnlijk onder de dekens van een of andere disputaire gast. Niks mis met je contacten intensiveren toch?

Vrijdag
Het weekend komt eraan! Gelukkig, dat heb je wel nodig. Je hebt veel te veel gesogt deze week. Een dagje erbij kan nog wel. Maar shit, dat ene verplichte college. Wie verzint dat dan ook op vrijdagmiddag. Zonder make-up en met joggingbroek wil je de fiets pakken. Maar, waar stond die ook al weer? Dan maar weer naar bed, mail wel dat ik ziek ben.  

Zaterdag & zondag
Weekend! Op naar de gevulde koelkast van papa en mama. Na eindelijk een nacht van meer dan 6 uur slaap, ben je blij dat je even weg bent uit Nijmegen. Maar niet getreurd, Nijmegen hoef je nooit te missen. Want daar is alweer de mail voor de volgende dispuut ALV en wil de penningmeester graag 20 euro van je hebben. Wat is het dispuutsleven toch mooi! Oh, en waar was die sportkaart ook al weer?